Serveis

Networking

LYNE Group és un hub de talent amb més de 50 lyners disposats a compartir inquietuds i a donar-se suport els uns amb els altres per fer crèxier les carreres i els projectes professionals!

Formació

Als actes sempre hi ha un component de formació a través d’una ponència en un ambient distès i informal! El currículum de cada lyner tindrà un valor afegit per les experiències úniques viscudes!

Mentoring

Tens un projecte o un objectiu professional però no saps per on començar? Et falten eines o coneixements per impulsar-lo? Nosaltres t’ajudem a través de la nostra xarxa de mentors!

Subvencions

A través de la Unió Empresarial (UEI) tenim accés a programes d’ocupació i a subvencions. Tots els lyners poden posar-se en contacte amb empreses que gestionen subvencions sense cap cost!

Pots veure totes les ajudes que tenim disponible a LYNE Group a través de la la revista digital mensual amb ADN UEI.

Avada has been providing accountancy services and advice to us for over 7 years.

Morbi bibendum eu velit mattis aliquam. Nulla ac ullamcorper dui, in dictum nibh. Aliquam ac dictum nunc, eget auctor est. Integer auctor imperdiet mauris.

Bruce Miller

Founder – Hemisferio

Valuable Features.

Industries

Extensive range of specialty and niche industry practices.

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula.

View all Industries