El passat 9 d’abril, es va celebrar la 1ª Trobada de LYNE Group a les instal·lacions de la Unió Empresarial. Els mentors d’aquest nou projecte – en Ramon Praderas i Pep Garcia -, van iniciar la trobada amb un petit speech en el que es va parlar sobre el que busquen les empreses en l’actualitat i per què és tant important tenir «talent» el més a prop possible.

L’Aleix Colom i l’Albert Duran van fer tot seguir una petita presentació en la que es va definir el club com un espai que connecta a joves talents, creant oportunitats i relacions de futur. També es van definir quines serien les línies d’actuació del grup: Afterworks, Visibilitat, Educació, Mentoring i Sinergies i també quins serien els grups de treball.

Aquesta jornada va estar esponsoritzada per Eutrasa, concessionari que ens va cedir els nous models elèctrics Peugeot 208 i 2008 i que tots els assistents van tenir l’oportunitat de veure i pujar.

Per finalitzar la trobada es va dur a terme un Tast de Vins per part de Raventós-Codorniu, amb un innovador format Champions League en el que tots els assistents van poder participar.