«Un líder és com un pastor. Es queda darrere del remat deixant que els animals més hàbils caminin endavant mentre tots els altres els segueixen sense adonar-se’n que en realitat estan essent dirigits des de la rereguarda«. Així és com una de les persones més influents de la història, Nelson Mandela, definia el lideratge a la seva època i com actualment hi trobem moltíssimes similituds.

A l’Afterwork de LYNE Group del passat divendres 29 d’abril vam poder gaudir de la ponència de l’Ernest Muratet sobre el lideratge. Amb una àmplia experiència en la gestió de grups de treball -va ser General Manager de Norma Grup durant més de 5 anys, entre d’altres- va fer molt incís als joves presents de la importància de la correspondència entre el que pensa un líder, el que diu i el que fa.

Liderar no és senzill, ja que posar en concordança la missió, la visió i els valors de tota organització, amb la integritat dels seus treballadors és una tasca difícil. El ponent va insisitir en que la manera de guanyar-se la confiança del teu equip és a través de la transparència i la honestedat; dos dels valors que més careixen en la societat d’avui dia. És per això, que els líders del futur, presents a l’Afterwork, van haver de posar tots els seus coneixements en pràctica amb una activitat de teambuilding relacionada amb el lideratge.

Networking

Tot seguit, els assistents i les assistentes van poder gaudir d’un espai de networking a la terrassa del Restautant Navium (Granollers), on es van poder compartir experiències i feedback de l’Afterwork. A més, es va generar un debat sobre les habilitats i les softskills més demanades per les empreses i tots els presents van concloure que el lideratge i la comunicació són les dues més importants.

Perfectly Spoken

Durant l’acte, la Xela Falgueras, resaponsable de l’empresa Perfecty Spoken, va explicar la nova col·laboració entre l’empresa anglesa i LYNE Group. Aquest conveni servirà perquè els lyners tinguin disponible una acadèmia d’anglès online i self study amb un preu exclusiu pels membres de la comunitat.

En breus explicarem tots els detalls de la col·laboració, que us deixarà bocabadats!