LYNE Group va organitzar el passat dijous 10 de febrer un Workshop sobre la inversió de la gestió de capital per a joves. L’acte es va desenvolupar amb un format híbrid entre presencial i online, això va permetre que més d’una cinquantena de persones poguessin aprendre de la mà de Ricard LascorzBusiness Development Manager de Plimon Global– protagonista de la ponència.

La sala d’actes de la seu de la Unió Empresarial a Granollers (Vallès Oriental) es vestia de gala per l’ocasió, com si es tractés d’una funció de William Shakespeare. El nom de la jornada convidava a pensar en el dramaturg britànic i la seva obra de Hamlet: “Invertir o invertir, aquesta és la introducció”. No va ser una tragèdia com l’obra citada, sinó que més aviat es va apropar a la comèdia, ja que el ponent va propiciar un clima càlid de proximitat i comoditat.

Tot i la dificultat i l’especificitat en la terminologia, Ricard Lascorz va utilitzar un llenguatge pràctic i entenedor. A més, l’ús de comparacions i metàfores va permetre al públic seguir de ben a prop tot el discurs durant l’hora que va durar l’explicació. Alguns dels conceptes que es van tractar van ser la inflació, els fons d’inversió, les criptomonedes, les inversions immobiliàries, els Venture Capital, Private Equity o els Hedge Funds.

El Workshop va ser una primera pinzellada sobre què és la inversió i quins tipus d’inversió existeixen. La idea de LYNE Group és que hi hagi una continuïtat en aquests tipus d’actes amb la finalitat de formar als joves en matèries com la inversió i la gestió del capital. És per aquest motiu, que en els pròxims actes s’incidirà en cada tipus d’inversió aportant la visió de més especialistes i inclús utilitzant taules rodones per escoltar experts en la matèria.

Finalment, l’acte va concloure amb un espai de networking on els i les participants van poder intercanviar opinions i experiències relacionades amb la temàtica. Un Workshop que va servir per captar a nous joves talents que ja s’han integrat dins de LYNE Group i als associats/des formar-se en la matèria de gestió i inversió del capital.