El divendres 25 de febrer LYNE Group va organitzar el primer afterwork d’aquest any 2022 amb l’assistència d’una cinquantena de persones. L’acte, d’una finalitat lúdic-formativa, va tenir de teloner el Víctor Sánchez, empresari del món de la restauració i soci del restaurant Navium, on es va dur a terme l’esdeveniment. Per sorpresa de tots els presents l’afterwork va concloure amb un tast de cheesecakes a càrrec de Tartas Pastor.

Amb el títol de «Teams & Cheesecakes«, i amb la temàtica de la gestió d’equips, prop de cinquanta persones van assistir al segon afterwork del grup de joves talents, LYNE Group. Aquest cop, amb més presència per part d’empresaris reconeguts del territori, que van fer una barreja perfecta amb els joves que van gaudir d’un acte diferent. El Víctor Sánchez, empresari reconegut nacionalment, va explicar moltes de les seves experiències en el món de la restauració, aplicable a altres sectors.

Gestió d’equips

A més a més, el ponent va destacar la seva capacitat de lideratge i de gestió d’equips. Apel·lava a la necessitat que l’empresariat es posi sempre a l’altre costat, i es posi a la pell del treballador. Un exemple va ser com els treballadors d’una de les seves empreses van gaudir de quatre dies de festa per Nadal. «No té sentit que el dia de Nadal, estigui sopant amb la meva família, i ells treballant«, afegia l’empresari català.

Un dels aspectes més importants segons ell és vetllar per la conciliació familiar dels treballadors. «Un treballador content genera més riquesa al negoci, que tenir a tres treballadors de mal humor i sense ganes de treballar«, afirmava Sánchez. Raó no li falta i és que avui dia l’actiu més rellevant de qualsevol empresa són els treballadors i el talent de les persones.

Tast de Cheesecakes

Un cop acabada la ponència, d’una hora aproximadament, es va procedir a fer el Tast de Cheesecakes, gentilesa d’un dels negocis del Víctor Sánchez: Tartas Pastor. Situat al carrer Comte Borrell 72 de Barcelona, amb menys d’un any de vida ja estan distribuint cheesecakes per tot Espanya. Els joves van gaudir d’una de les especialitats de l’empresa, la magdalena de cheesecake. A més a més, es va posar un aparador amb diferents tipus de pastissos per qui volgués provar altres tipus de productes o qui se’n volgués emportar cap a casa.

En definitiva, un altre afterwork on joves i empresaris van poder establir sinergies i fer el networking corresponent, tot gaudint de la ponència d’un dels millors empresaris del territori.