El passat divendres 26 de novembre es va dur a terme el primer Afterwork de LYNE Group. Més d’una cinquantena de joves talents van poder escoltar de primera mà la ponència “Somriu, és dilluns” per l’Alex Romaní, a l’espai del Navium (Granollers). L’acte va incloure activitats de Teambuilding per promoure el Networking entre els joves, essent aquest un dels objectius de LYNE Group.
A les 19:00 de la tarda de divendres els primers assistents arribaven al restaurant Navium de Granollers per celebrar el primer Afterwork de LYNE Group. Aquesta però no serà l’última vegada que es faci un acte d’aquest calibre al restaurant, ja que LYNE Group i Navium han acordat que aquest sigui l’espai dels Afterworks del club.
Somriures, bon ambient, talent i gent jove, la barreja perfecta perquè els més de cinquanta assistents/es gaudissin de la ponència “Somriu, és dilluns” de l’Alex Romaní, primer, i de les activitats de Teambuildingdesprés. L’Alex va parlar d’un dels grans problemes dels joves d’avui dia: l’estrés laboral i la salud mental. A més va poder explicar tècniques i TIPS per poder combatre aquests problemes, com a psicòleg social que és.
Tot seguit, es va posar a prova a tots els assistents/es amb una activitat tipus Trivial. Aquesta va ser l’excusa i el detonant perquè els joves trenquéssin el gel i poguéssin començar a parlar de les seves inquietuds, projectes i experiències laborals. Aquest Networking va durar fins gairebé les 21:30 de la nit, quan l’acte es va donar per acabat.
El proper Afterwork està calendaritzat pel gener de l’any 2022.