Carlos Manich explica la seva experiència professional en el segon afterwork celebrat al Club de Golf Vallromanes

El passat dijous 5 de juliol LYNE Group, la comunitat de joves inconformistes de la Unió Empresarial (UEI), va tancar la temporada dels Afterworks, els quals es reprendran al mes de setembre amb més sorpreses i convidats especials, amb la ponència de Carlos Manich, el CEO i fundador de Funky Pizza. Una seixantena de joves van assistir a l’esdeveniment per escoltar la història de Manich en una xerrada personal i inspiradora presentada pel secretari general de LYNE, Aleix Colom, i moderada per Marc Ortega, CEO de LOTIFY i partner de LYNE.

La pizza napolitana era tendència a Califòrnia, una massa gruixuda, molt plena per dins, molt instagramer i no estava a la Costa Brava. Vam anar a buscar als germans Colombo perquè ens ensenyessin a fer-la i poder portar-la cap aquí”, explicava Carlos Manich en la seva ponència.

El Club de Golf Vallromanes va tornar a ser l’escenari escollit per tancar la temporada d’afterworks, on Carlos Manich va explicar la història que hi ha darrere de Funky Pizza: una retirada primerenca de l’esport d’elit, diversos locals oberts en el món de la restauració i l’elecció d’una vida tranquil·la a l’Empordà.

La Covid ens van ensenyar que t’havies d’adaptar i és quan va arribar la segona fase de Funky Pizza. Vam haver d’acomiadar el personal italià que treballava amb nosaltres i els nois que havien seguit els consells d’aquests van passar a ser els caps de cuina”, comentava Manich.

L’esdeveniment va continuar amb un networking acompanyat del càtering d’un altre dels partners de LYNE, Can Tomàs. A més, Vexco Solutions, partner de la comunitat, va organitzar una activitat per crear vincles entre els lyners. Per finalitzar, en aquest cas, l’afterparty de LYNE, un format d’esdeveniment més extens i distés, LOTIFY va organitzar un sorteig de lots per tots aquells assistents que van voler-hi participar.

L’Afterwork es va poder dur a terme gràcies a la col·laboració del Golf de Vallromanes i dels partners de l’associació, LOTIFY, Can Tomàs i Vexco Solutions, com hem comentat anteriorment, i, de WAITSER i Passo de Cuinar. Els afterworks de LYNE Group es reprendran al mes de setembre i s’anirà anunciant a les seves xarxes socials tota la informació.