El passat divendres 15 d’octubre, LYNE Group es va presentar oficialment a un acte celebrat a l’Hotel Augusta Barcelona Vallès de Vilanova del Vallès. A l’acte van assistir 130 persones entre joves i empresaris i tots els assistents van conèixer de primera mà aquest projecte impulsat amb l’ajuda de la Unió Empresarial (UEI).

Una vintena de joves amb talent i/o emprenedors van posar en marxa aquest projecte fa mesos i durant la presentació es va fer patent la voluntat de LYNE Group de convertir-se en un pont entre el talent juvenil i el teixit empresarial de Catalunya.

Després d’una copa de benvinguda, la sala d’actes de l’hotel va acollir la presentació del club. Joaquim Colom, director general de la UEI va obrir l’acte i va donar pas a Òscar Riu, director general de Relacions Laborals de la Generalitat de Catalunya i una dels membres institucionals que van assistir.

A continuació van agafar la paraula dos membres de la comissió executiva: Aleix Colom i Albert Duran. Ells van ser els encarregats d’explicar què és LYNE Group, quins són els seus objectius i com es pot formar part del grup.

L’explicació del funcionament del grup va anar a càrrec dels 20 membres actuals del grup, que van definir els 4 pilars que seran el punt de partida de les accions que el club portarà a terme: comunicació, educació, mentoring i esdeveniments.

Eduard Compte – president de LYNE Group – va tancar l’acte amb una reflexió sobre el talent i els joves. «Ens defineix l’inconformisme, perquè som els inconformistes els que fem que les coses avancin i canviïn» va explicar

Fotos de l’acte