La setmana passada el grup de joves talents de LYNE Group va inaugurar un nou format d’esdeveniment que revolucionarà els actes relacionats amb el món empresarial: els Inside. Els Inside són actes que es duen a terme a dins de les empreses més importants del territori, on l’objectiu és que els joves puguin conèixer i descobrir noves dinàmiques de treball relacionant-se amb empresaris consolidats. En aquesta ocasió, va ser l’empresa de Beneito Faure, situada a La Roca del Vallès, que va obrir les portes de la seva nova nau als lyners.

Una de les finalitats de LYNE Group és aconseguir apropar les empreses als joves, perquè d’aquesta manera puguin aprendre i conèixer diferents sectors i maneres de treballar ben diferents de les que estan acostumats. Amb aquest format d’actes es vol connectar als joves amb les empreses i els empresaris/es, creant aquest pont a tres bandes on totes les parts se’n beneficien recíprocament.

Inside Beneito Faure

El divendres 16 de setembre es va viure el primer Inside de la història de LYNE Group. Tot i que la pluja també va voler fer acte de presència, l’Inside es va desenvolupar amb normalitat i més d’una cinquantena de persones van assistir a l’esdeveniment. A més, també van poder estar presents els mentors dels projectes de LYNE Group i alguns convidats i convidades de luxe de renom territorial.

Els membres de Beneito Faure van preparar una visita guiada per tota la nau, a la que és la seva empresa-showroom; zones d’esbarjo, sales de reunions minimalistes, oficines i una terrassa chill out més típica de la Costa Brava que del Vallès. Tot seguit, el secretari general de LYNE Group, Aleix Colom, va fer una breu presentació de la comunitat lyner i de la relació amb Beneito Faure.

Després, es va procedir al sopar a peu dret, gentilesa de Waitser, que va sorprendre als presents amb més de setze referències i una gran varietat en els seus plats. Mentrestant, i gràcies al bon ambient que s’hi respirava, va fer que les sinergies i el networking emergissin per si sols. Per acomiadar l’acte es va dur a terme una activitat-concurs de Teambuilding on els guanyadors van endur-se una làmpada marca de la casa Beneito Faure.

Beneito Faure

Beneito Faure és una empresa que té les seves dues naus situades al Polígon Industrial de Valldoriolf (Roca del Vallès). L’empresa és líder en el sector de la il·luminació arreu del món, i en concret destaquen en el camp de la tecnologia LED.

Des de Beneito Faure es dissenyen lluminàries per oferir les millors solucions per les exigències arquitectòniques, afegint valor a cada projecte d’il·luminació que demana el client.