El Club de Golf Vallromanes acull el primer Afterwork d’estiu de Lyne

El passat dijous 25 d’abril LYNE Group, la comunitat de joves inconformistes de la Unió Empresarial (UEI), va inaugurar els Afterworks d’estiu amb la ponència de Josep Talavera, el CEO i fundador de Mundimoto Group. Més de cinquanta joves van assistir a l’esdeveniment per escoltar la història i l’experiència de Talavera en una xerrada amena i beneficiosa moderada pel secretari general de LYNE, Aleix Colom Saborit.

Que vingui gent un dijous a dos quarts de set de la tarda a coneixem i que tingui inquietuds, a mi em fa molt feliç, i per això estic aquí. Crec que tothom a la vida passa per moments laborals en els quals necessita recolzar-se amb altres emprenedors i el fet que estigueu tots aquí diu molt de vosaltres”, així començava Josep Talavera la seva ponència.

El Club de Golf Vallromanes va ser l’escenari escollit per començar la nova modalitat d’Afterwoks d’estiu de LYNE Group, en el qual Talavera, va explicar la història de Mundimoto Group, l’empresa de motos de segona mà més gran d’Europa, amb més de 150.000 motos venudes i que va tancar l’any 2023 amb una facturació de 70 milions d’euros.

Aquesta setmana he agafat 6 vols, m’he marejat a una reunió, i avui estic aquí explicant la meva història i la meva experiència com a emprenedor i empresari, i ho faig amb orgull, ja que em dedico al que m’agrada”, comentava el CEO de Mundimoto Group, el qual va voler recalcar la duresa de l’emprenedoria.

L’esdeveniment va finalitzar amb un networking i un berenar a càrrec d’un dels partners de LYNE, Can Tomàs. L’Afterwork es va poder dur a terme gràcies a la col·laboració del Golf de Vallromanes i dels altres partners de l’associació: WAITSER, Vexco Solutions, LOTIFY i Passo de Cuinar.

A causa, de l’èxit del primer Afterwork en aquesta nova modalitat d’estiu, LYNE Group anirà anunciant a les seves xarxes socials els següents esdeveniments en aquesta modalitat i les seves respectives ponències.