El Club de Business Angels de Lyne aconsegueix els 50.000€ dels 170.000€ de l’ampliació de capital de Passo de Cuinar

El passat mes de gener es va dur a terme l’Elevator Pitch de Lyne Group, en el qual l’emprenedor i soci de Lyne, Marc Coello va presentar la seva empresa: Passo de Cuinar. Gràcies a l’esdeveniment, el Club de Business Angels de Lyne, va aconseguir finançar 50.000€ dels 170.000€ del capital de Passo de Cuinar. Arran d’assolir aquesta fita, el CEO de l’empresa de delivery passarà a ser espònsor de la comunitat lyner, amb l’objectiu d’ajudar a altres empreses de la comunitat.

Vam començar una ronda d’inversió el desembre, a causa d’una oportunitat que ens va sorgir per comprar una empresa molt similar a la nostra que opera a Reus, Tarragona i Cambrils. A partir d’aquí vam obrir la ronda i Lyne va ser un dels llocs on vam anar a buscar aquest finançament. Gràcies a això vam tenir la sort de tancar amb dos inversors 50.000€ dels 170.000€ i hem pogut comprar l’altra empresa”, explica Marc Coello.

Passo de Cuinar va néixer l’any 2017 per crear una alternativa al delivery tradicional, creant un servei sostenible, ètic i de proximitat que posa en contacte els comerços locals amb els consumidors, amb l’objectiu d’apropar als ciutadans que volen gaudir des de casa seva de la gastronomia dels restaurants de la seva localitat. Actualment, dona servei a cinc municipis: Sant Cugat del Vallès, Vic, Caldes de Montbui, Santa Perpètua de Mogoda i Palau-Solità i Plegamans.

D’altra banda, l’Elevator Pitch va ser el primer Afterwork  del 2024 de Lyne Group, la comunitat de joves inconformistes on comparteixen inquietuds, donen suport i fan créixer les carreres i projectes professionals dels joves del territori català que formen part de la comunitat lyner. En aquesta edició de l’Elevator Pitchalgunes de les empreses més interessants de Lyne van explicar en 5 minuts els seus projectes amb l’objectiu de trobar inversors que col·laboressin en la seva iniciativa.

Lyne és un entorn molt positiu, amb moltes ganes d’emprendre, dins d’un món digital, que ara és el que tenim per davant, i li auguro un futur molt bo. Hi ha molts emprenedors a dins de la comunitat amb moltes possibilitats i que poden fer grans coses”, comenta el CEO de Passo de Cuinar.

A causa, de l’èxit de l’esdeveniment, Lyne Group ha anunciat que hi haurà una altra sessió d’Elevator Pitchaquest any, on es presentaran més projectes de la comunitat lyner.