El divendres 21 d’octubre es va dur a terme l’Afterwork de LYNE Group al Restaurant Navium de Granollers. L’habitual format d’acte va comptar amb la ponència «Lideratge vs Management» protagonitzada per Marck Madí, director d’Improven, una consultoria amb diferents seus arreu d’Espanya i Europa. Prop d’una trentena de joves van presenciar l’acte i van participar interactivament amb el ponent, que amb les seves reflexions va seduir al públic.

L’Afterwork del mes d’octubre de LYNE Group no va deixar a ningú indiferent. La temàtica –Lideratge i Management– va ser escollida, per ser dues de les soft-skills més demandades en el món laboral avui dia. A les 18:30h del divendres el restaurant de l’Avinguda Europa de Granollers es vestia de gala per l’ocasió; l’esdeveniment així ho mereixia. Després d’una estona per posar-se al dia, els lyners van posar l’atenció al Marck Madí, amb la seva ponència «Lideratge vs Management«.

Ràpidament es va poder apreciar que no es tractava d’una ponència qualsevol i és que d’una manera molt interactiva els lyners van passar a ser públic a principals protagonistes de la ponència amb la constant interacció amb el ponent. D’aquesta manera, i després de les reflexions inicials es va arribar a la comparació entre les dues habilitats. Quina és la diferència principal?

Lideratge

El lideratge va de persones. «És un procés en què el líder exerceix l’habilitat d’influir i conduir a un grup de persones, motivant-les a treballar amb entusiasme cap al compliment dels objectius de l’organització», així ho descriu Idalberto Chiavenato, especialista en l’àrea d’Administració d’Empreses i Recursos Humans.

Management

En canvi, el management va d’empreses. «És el procés que permet a l’empresa adaptar-se als canvis que s’efectuen en l’organització d’aquesta«, segons el mateix Marck Madí.

Després de definir, entendre i exemplificar la diferència entre els dos conceptes, els assistents van gaudir d’un espai de networking a la terrassa del Restaurant Navium, on dispersament van poder debatre sobre els conceptes tractats durant la ponència. Va ser en aquest moment on els joves van poder parlar entre ells i amb els empresaris, per poder intercanviar opinions, idees i inquietuds. En definitiva, un altre èxit d’Afterwork amb tots els lyners satisfets i amb ganes de més!