El divendres, 27 de gener, a les 18:30h de la tarda es va celebrar el primer Afterwork de LYNE Group d’aquest any 2023. L’acte es va dur a terme a l’habitual lloc de trobada dels lyners, el Restaurant Navium de Granollers, on prop d’una trentena de joves, empresaris i empresàries van poder descobrir sis dels projectes que s’estan desenvolupant dins la comunitat. «Finding Out LYNE Group«, va servir per mostrar la força i el talent que tenen els projectes/idees/empreses de LYNE Group.

El 2023 es preveu un any d’expansió del projecte de LYNE Group, i així es va percebre des del primer moment, i és que el primer Afterwork de l’any no va deixar indiferent a ningú. La posada en escena habitual amagava una dinàmica que fins ara no s’havia dut a terme: els pitch. L’objectiu de l’acte era posar a l’aparador dels assistents, entre ells els empresaris i les empresàries mentors de LYNE Group, els projectes que s’estan desenvolupant dins la comunitat.

Els projectes

Els sis projectes que es van presentar van esdevenir molt diferents en tots els aspectes. La diferència respecte altres rondes de presentacions d’empreses, va ser que els projectes que es van presentar podien ser idees de negoci, projectes empresarials o empreses. Els joves només van tenir quatre minuts per explicar els punts claus i diferencials dels seus projectes.

Flyfers

La primera empresa que es va presentar va ser Flyfers, de la mà de Xavi Garcia. Flyfers és una empresa que millora la gestió de la relació amb el client, o tècnicament millora el CRM de qualsevol empresa, a través de l’automatització robòtica dels procesos, o també RPA. La particularitat és que aquesta companyia és l’única a tot Espanya que va de la mà de Hubspot, una multinacional que ha apostat per aquest projecte.

Can Tomàs

La segona empresa que es va presentar va ser el projecte de l’Arnau Forné, anomenat Can Tomàs. Una cafeteria, pastisseria, gelateria i fleca, que vol trencar amb el model convencional a través d’un espai modern i innovador. El valor diferencial és que tots els productes estan elaborats artesanalment per ells, inclòs els gelats.

Global Health

Tot seguit es va presentar Global Health, la tercera empresa en qüestió, de la mà del seu fundador i CEO, Marc Sanz. Aquesta companyia promou el moviment a través d’oferir els serveis d’entrenaments personals, nutricionisme i fisioteràpia. L’objectiu de Global Health és formar als seus clients perquè puguin ser autònoms en la realització de la pràctica esportiva, sempre tutel·lats per l’empresa.

Gerard Batlles

La quarta presentació va ser la d’un projecte personal dins d’una empresa. El Gerard Batlles va explicar quin és el seu projecte d’assessor financer, o family banker, a l’empresa Banco Mediolanum. La proactivitat dins les empreses és un dels punts que des de LYNE Group promovem i fomentem, ja que no tots els lyners són emprenedors/es però si que tots tenen una actitud emprenedora, com és el cas.

Deskubre

Una de les últimes presentacions va ser la del president de LYNE Group, Eduard Compte, amb la seva empresa que en breus sortirà al mercat. Deskubre és una empresa d’orientació laboral a través de l’experiència de l’usuari en cursos onlines per posicions de treball específiques.

Plimon Global

L’última presentació de projectes va ser la de Plimon Global, a través del seu CEO i vicepresident de LYNE Group, Ricard Lascorz. Aquesta va ser la presentació més atípica, ja que es va explicar la transformació digital i de processos que s’està portant a terme actualment a l’empresa. Un altre exemple d’actitud emprenedora més que evident.

Activitat de Teambuilding

Finalment, i després de les presentacions, es va procedir a reunir cada projecte amb quatre lyners i un mentor per projecte per tal de buscar solucions o respostes a les preguntes que tenien els presents. La idea va ser la de fer un petit brainstorming sobre possibles millores i innovacions en cada un dels casos, aprofundint més en cada idea/projecte/empresa.

En aquesta activitat, els mentors de LYNE Group van poder escoltar i aconsellar als joves presentadors. Una dinàmica que va agradar moltíssim a tothom, i que de ben segur es repetirà ben aviat.