Banc Sabadell

LYNE Group ofereix a tots els seus associats/des les condicions avantatjoses per part de Banc Sabadell! A continuació detallem quins són aquests beneficis pels lyners i que es poden demanar posant-se en contacte amb nosaltres, ja sigui a través del Whatsapp (621 21 94 57) o del Correu Electrònic (hola@lynegroup.es).

Banc Sabadell és una entitat compromesa amb el desenvolupament ecònomic i dóna suport als empreendors que posen en marxa un negoci, facilitant finançament i acompanyament a les joves empreses. És per aquest motiu, i entenent que LYNE Group té entre els seus objectius facilitar la creació de projectes empresarials mitjançant l’assessorament, la formació i l’acompanyament als empreendors en els començaments de l’activitat empresarial.

Beneficis

 1. Préstec Inici per a Emprenedors. Es tracta d’un producte exclosiu de Banc Sabadell per a emprenedors, al qual es pot accedir només per derivació de LYNE Group.
 2. Els lyners també podran accedir a altres productes i serveis que pugui oferir Banc Sabadell:
  • Compte Expansió Negocis
  • E-Commerce
  • Línies subvencionades
  • Exporta per Créixer
  • Factoring Nacional i Internacional
  • Crèdit Curs
  • Crèdit Estudis
  • Serveis de Banca a distància
 3. Programa BStartup. BStartup és el programa de Banc Sabdell de suport a les joves companyies tecnològiques i innovadores amb el que oferim:
  • Oficines i productes especialitzats en startups: amb gestors especialitzats, prodyctres específics i un circuit de riscos especial per a les operacions d’aquest tipus d’empreses.
  • Inversió en equity: BStartup 10. Inverteixen anualment fins a 150.000€ per projectes en més de 10 startups en fases inicials.
  • Innovació col·laborativa: acceleren el ritme d’innovació digital de Banc Sabadell gràcies a l’obertura i partnership amb els emprenedors, especialment amb els que estiguin desenvolupant solucions en les àrees que són d’interés per al banc.
  • Per obtenir més informació sobre el programa de BStartup de Banc Sabadell, podeu dirigir-vos a la web www.bstartup.org, on es poden localitzar les oficines BStartup i a l’adreça de correu bstartup@bancsabadell.com.
 4. Formació. Des de LYNE Group, i en relació amb les jornades formatives sobre inversió i autofinançament pels joves, Banc Sabadell s’ofereix a proporcionar especialistes professionals en temàtiques relacionades amb l’economia.

Banc Sabadell

Banc Sabadell és un dels principals grups bancaris del sistema financer espanyol, fundat l’any 1881 i pertanyent a l’IBEX 35. A més, el banc està present en 14 països i compta amb bancs comercials a Espanya, el Regne Unit i Mèxic.

Des dels seus inicis, la voluntat de Banc Sabadell ha estat ajudar persones i empreses a fer realitat els seus projectes, anticipant-se i ocupant-se que es prenguin les millors decisions econòmiques. Ho fan mitjançant una gestió responsable i compromesa amb el medi ambient i amb la societat.

El model de negoci de Banc Sabadell està centrat en el servei al client, en la digitalització, en la fortalesa i diversificació geogràfica del balanç, en la solvència i en la creació de valor a llarg termini per als seus accionistes, per als seus empleats i per a la societat.