Perfectly Spoken

LYNE Group ofereix a tots els seus associats/des cursos d’anglès online a través del conveni de col·laboració signat amb Perfectly Spoken. Aquest acord permet als lyners gaudir d’un gran ventall de cursos dividits per nivell (A1, B1, C1…) i inclús temàtica (cursos enfocats a business, science, etc.). L’objectiu d’aquest conveni és que els joves que formen part de la comunitat puguin seguir millorant el seu nivell d’anglès. El més destacat però és que el preu d’aquest servei és de tan sols… 50€ l’any!

Plataforma personalitzada

Els socis i les sòcies de LYNE Group tindran una plataforma personalitzada, adaptada amb els colors corporatius, on tindran accés als cursos habilitats per Perfectly Spoken. Aquests són:

  • Tots els cursos de nivell des de l’A1 (PET) fins el C2 (Proficiency)
  • Cursos específics per temàtica, com per exemple Business English Courses especialitzats en habilitats comunicatives en el món empresarial
  • Cursos de preparació pels exàmens oficials d’anglès

Tot això per només 50 euros l’any!

En aquest acord de col·laboració s’emmarquen altres tipus de descomptes pels lyners en plans d’estudi més complexos com l’Student Yearly Plan (50% de descompte), el Pro Yearly Plan (30% de descompte). Aquest últim inclou la combinació de self-study i pràctica en directe d’acord amb el detall indicat a www.perfectlyspoken.com/our-plans/ :

    • Student Plan – inclou Masterclasses i Open Classes
    • Pro Plan – inclou 1 grup de conversa/setmana i accés a Writing Club

Perfectly Spoken

Perfectly Spoken és una empresa britànica fundada per David de Jager, un dels fundadors de l’acadèmia d’anglès de Cambridge School. L’activitat és educativa, ja que és una acadèmia d’anglès online implantant un mètode de treball innovador com el self study. Des de la companyia entenen que aprendre anglès pot transformar la vides de moltes persones, donant més oportunitats a nivell laboral i personal.

El seu objectiu és simple: ajudar a tots els estudiants de tot el món a aprendre anglès amb una formació assequible i de qualitat online, oferint un suport especial als estudiants més desfavorits. Per aconseguir aquest objectiu, tot el que fan està impulsat per una combinació de dos elements crítics:

  • Inverteixen contínuament en l’última tecnologia per proporcionar la millor experiència online possible per als nostres estudiants
  • Posen als professors d’anglès experts en el centre de l’experiència d’aprenentatge. Això significa que tots els nostres professors són graduats universitaris, tenen les màximes qualificacions per ensenyar anglès com a llengua estrangera i tenen un mínim de 10 anys d’experiència educativa en anglès.