Cargando Eventos
Este evento ha pasado.

Des de LYNE Group us presentem l’AFTERWORK del mes de març on us presentem El Cas d’Èxit del grup Somos Esencia! El seu fundador, el jove Guillem Mitats, vindrà a explicar-nos en detall tots els secrets del naixement i creixement de Somos Esencia, el grup empresarial que gestiona i engloba una série de restaurants a Barcelona. Ens desplacem a la capital de Catalunya per descobrir els secrets d’un dels restaurants de moda de la ciutat comtal, el Restaurante Tierra Brava, del grup Somos Esencia.

Després de la ponència, podrem gaudir del networking mentre tastem el menú per grups del Restaurante Tierra Brava, amb un preu especial pels lyners!

Tot això, acompanyat d’un ambient lúdico-festiu amb joves amb ganes de conèixer gent i fer contactes a través del networking on ponent i lyners podran intercanviar opinions i crear sinergies. T’ho perdràs?!

🗓️ Dimecres, 20 de març
⏰ De 20:00h a 23:00h⁣
📍 Restaurante Tierra Brava (C. Casanova, 133, Eixample, Barcelona)

 

APUNTA’T AQUÍ!

 

L’últim divendres de cada mes des de LYNE Group organitzem els AFTERWORK! Un acte on es barreja la diversió i l’entreteniment, amb la formació i els coneixements de les Ponències i Workshops. Creem un context ideal perquè les sinergies entre els lyners sorgeixin i puguin fer business i contactes. A més, tot això ho fem sempre acompanyat d’un gran ambient, bona vibra i una (o dos) birra a la mà 🍻